expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lunes, 28 de septiembre de 2015

[IG | FOTO | TRAD] ACTUALIZACIÓN YONGHWA



어머니가 구워준 삼겹살



媽媽給我烤的五花肉



My mother gave me pork belly (Samgyupsal )


Mi madre me dio panceta de cerdo (Samgyupsal)



Note: (Samgyupsal) Samgyeopsal (삼겹살; Korean pronunciation: [sʰamɡjʌps͈al]) is a popular Korean dish that is commonly served as an evening meal. It consists of thick, fatty slices of pork belly meat. The meat, usually neither marinated nor seasoned, is cooked on a grill at the diners’ table. Usually diners grill the meat themselves and eat directly from a grill. It is most commonly dipped in sesame seed oil mixed with salt and pepper.


Nota: El Samgyeopsal (en hangul: 삼겹살, hanja 三겹살) es un plato muy popular de la cocina coreana. Es un plato que se suele servir por la tarde, consiste principalmente en rebanadas de carne de panceta (similar al bacon no curado), servido al estilo y con la misma apariencia que el galbi: esto es, la carne se aliña con ajo, sal y aceite de sésamo y es cocinada a la parrilla en una mesa de comer.



Via: IG jyheffect0622
Shared and translated by: CNAZULITOS

No hay comentarios.:

Publicar un comentario